Søger sex sex og samfund

søger sex sex og samfund

/11/08 - Brænder du for at skabe spændende partnerskaber mellem virksomheder, privatsektoraktører og NGO'er? Har du erfaringer fra privatsektorsamarbejde i udviklingslande? Og synes du, det vil være spændende at bidrage til et privatsektorsamarbejde med ligestilling, sundhed og rettigheder og SDG'erne i centrum? Er du samtidigt strategisk tænkende og er drevet af at skabe forandring så er du måske vores nye privatsektorrådgiver? /01/27 - Sex & Samfund søger kontorelev inden for administrationSom elev hos Sex & Samfund vil du få en uddannelse, hvor du både vil lære hvordan man administr. Har du blik for at fortælle en historie med video, grafik og billeder? Vil du være med til at forbedre, hvordan Sex & Samfund kommunikerer visuelt? Og har du lyst til at deltage i kampen for alles ret til at bestemme over egen krop, og til at elske dem man vil? Vi søger en ny kollega til vores kommunikationsteam til at løfte vores arbejde endnu længere ud til gamle og nye målgrupper på en ny måde. Vi vil gerne kommunikere endnu mere involverende og interagerende med vores...

Sexe intimmassage

Vi lægger vægt på, at du: Lad os holde kontakten Få viden og nyheder om køn, krop og rettigheder. Team-koordinator for økonomiteamets 6 medarbejdere, bestående af 3 controllere, bogholder, elev deltid på økonomi og student. Uopfordrede ansøgninger skal sendes til info sexogsamfund. Baggrundsoplysninger Du kan på vores jobopslag på hjemmeside www. Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges.

søger sex sex og samfund

/11/13 - Controller med fokus på internationale projekter Ønsker du at blive en del af udviklingen af økonomistyringen i en dansk NGO, så har vi en ledig stilling som controller med fokus på at understøtte, håndtere, kontrollere og medudvikle vores projekters økonomi. Du vil komme ind i en organisation, der er vokset markant de senere år og som har behov for geare sig til vækst gennem udvikling af måder og processer – både ift. vores projekter og vores samlede økonomi. Har du blik for at fortælle en historie med video, grafik og billeder? Vil du være med til at forbedre, hvordan Sex & Samfund kommunikerer visuelt? Og har du lyst til at deltage i kampen for alles ret til at bestemme over egen krop, og til at elske dem man vil? Vi søger en ny kollega til vores kommunikationsteam til at løfte vores arbejde endnu længere ud til gamle og nye målgrupper på en ny måde. Vi vil gerne kommunikere endnu mere involverende og interagerende med vores. /11/08 - Brænder du for at skabe spændende partnerskaber mellem virksomheder, privatsektoraktører og NGO'er? Har du erfaringer fra privatsektorsamarbejde i udviklingslande? Og synes du, det vil være spændende at bidrage til et privatsektorsamarbejde med ligestilling, sundhed og rettigheder og SDG'erne i centrum? Er du samtidigt strategisk tænkende og er drevet af at skabe forandring så er du måske vores nye privatsektorrådgiver?..

Vil du høre mere om partnerprogrammet, så skriv til partner altandetlige. Og har du lyst til at deltage i kampen for alles ret til at bestemme over egen krop, og til at elske dem man vil? Vi regner med at afholde ansættelsessamtaler i uge 47 med henblik på tiltrædelse senest d. Lad os holde kontakten Få viden og nyheder om køn, krop og rettigheder. Har du blik for at fortælle en historie med video, søger sex sex og samfund, grafik og billeder? Mulighed for både flextid og hjemmearbejdsdage. For spørgsmål vedrørende arbejde som underviser i seksualundervisning kan du kontakte Robert Holm Jensenprojektleder i national afdeling, på 33 69 56 17 eller rhj sexogsamfund. Vi tilbyder en arbejdsplads der er båret af det DNA vi kæmper for, at sikre seksuelle og reproduktive rettigheder i både Danmark og verden. Vi håber du vil kunne bidrage til udvikling af systemer, forretningsgange og tekniske løsninger. Yderligere leder vi efter en person der ønsker at styre og udvikle vores drift. Du søger sex sex og samfund være med til at udtænke, random chat sex fantasier og udføre en lang række aktiviteter og events. Powered by MatchWork job board damer til sex pornochat. Ønsker du at blive en del af udviklingen af økonomistyringen i en dansk NGO, så har vi en ledig stilling som studentermedhjælp Du vil komme ind i en organisation, der er vokset markant de senere år og som har behov for geare os til vækst gennem udvikling af systemer, måder og processer. M odtager vi alligevel en relevant uopfordret ansøgning, videresendes den til den vedkommende afdelingschef.

Ung og sex - De 4 film i én


Kusser søde piger


Kalender Journalistik i krigstid Vi søger i øjeblikket ikke nye undervisere. Ønsker du at blive en del af udviklingen af økonomistyringen i en dansk NGO, så har vi en ledig stilling som controller med fokus på at understøtte, håndtere, kontrollere og medudvikle vores projekters økonomi. Filer skal være mindre end 5 MB. Vi afholder løbende ansættelsessamtaler med henblik på tiltrædelse hurtigst muligt. Kalender Journalistik i krigstid

søger sex sex og samfund